Paardensport, dressuur, concours, beloftetraining

Recreatie

Portefeuillehouder recreatie Provincie Noord-Brabant: Bastian van den Ende

Introductie:

Sinds april 2018 is Bastian van den Ende actief als portefeuillehouder recreatie in het bestuur van de KNHS Noord-Brabant. Met zijn juridische achtergrond enerzijds (met name hippisch recht, sportrecht en contractenrecht) en zijn bestuurlijke ervaring uit andere sporten anderzijds (o.a. uit het waterpolo) is hij in staat het bestuur van nieuwe invalshoeken te voorzien.
Als portefeuillehouder recreatie is hij de schakel tussen de regioconsulenten die vanuit het  Brabantse land opereren en het bestuur van de provincie Noord-Brabant. Daarnaast vertegenwoordigt hij de recreatieve ruiters van de KNHS die graag in hun vrije tijd, ten midden van de Brabantse natuur, genieten van een ontspannen rit samen met hun paard.
“Plezier hebben in dingen, ook in sport, dient van binnenuit te komen, dan is het echt.
Naar mijn idee begint plezier dan ook bij recreatie en dus bij recreatief rijden. Bovendien vind ik het mooi dat ik me tevens mag inzetten voor het milieu en het in stand houden van onze Brabantse natuur.”, aldus Bastian.

Voor de volledige contactgegevens zie: http://www.knhsregiobrabant.nl/bestuur

Aankomende tijd:
Binnenkort zal op deze pagina een inkijk verschijnen van het sinds kort ingezette traject om de ruiterroutes met elkaar te verbinden. Daarnaast zullen er op regelmatige basis korte stukjes verschijnen: ‘tricks, tips and trips’, die tevens door jullie zelf mogen worden aangeleverd. Dus heb je een goede tip voor je mederuiters? Een mooie foto van jou en je paard in de natuur of weet je een prima avondrondje? Laat het ons dan vooral weten en wie weet, kunnen we met z’n allen meegenieten! Houd daarnaast altijd de activiteitenkalender online in de gaten voor de laatste events en volg ons op facebook!

Regioconsulenten Provincie Noord-Brabant

Onderstaande drie doorgewinterde netwerkers slaan een brug tussen de lokale verenigingen en verscheidene overheidsinstanties. Dit met als doel om de ruiterroutes open te houden en deze met elkaar te verbinden. De bedoeling is dat uiteindelijk één doorlopend netwerk van routes zal ontstaan in onze bosrijke provincie zodat ruiter en paard optimaal van de buitenritten kunnen genieten. Hun motto is dan ook:
“Samen strijden voor recreatief rijden”.

Voor een volledig overzicht van de werkzaamheden en hun contactgegevens zie: https://www.knhs.nl/regioconsulenten

Trix van der Kolk
Regioconsulent: Noord

 

Frans Baten
Regioconsulent: West

Johan Castelijns
Regioconsulent: Zuid-ooost