Paardensport, dressuur, concours, beloftetraining

Breedtesport

Sportfora

De sportfora zijn van groot belang, want ze ontwikkelen de sport van binnenuit. In de fora zitten actieve sporters die op wat voor manier dan ook actief zijn in hun tak van sport en die gemotiveerd zijn om de sport nog mooier te maken. In deze organen wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, van instroom tot topniveau.
Iedere regio, mendistrict of nationale vereniging vaardigt per forum iemand af met de juiste kennis, expertise en passie voor die betreffende discipline. Deze persoon is regionaal actief en slaat een brug tussen de paardensporters, de regio en Ermelo.

Hieronder stellen de Foraleden uit Noord-Brabant zich voor:

Eventing

Rene van der Loo
Sinds dertig jaar ben ik actief deelnemer in de eventingsport. Momenteel ook als jurylid van het laagste tot het hoogste niveau. Eventing is een prachtige, populaire en snel groeiende tak van paardensport wat ook weer de nodige uitdagingen met zich meebrengt.
Vanuit  diverse kanten ben ik benaderd om voor de regio Brabant zitting te nemen in het eventingforum. Graag wil ik deze uitdaging aangaan om te komen tot een veilige en faire sport met veel oog voor het paardenwelzijn.

e-mail: forumeventing@knhs.nl

Algemene KNHS wedstrijd informatie

Dressuur

Cindy Heijligers
Mijn expertise is het opleiden en trainen van paarden en hun ruiters. In het verleden ben ik werkzaam geweest als HR-manager en heb ik veel bedrijfsadministratie gedaan. Ik ambieer om de paardensport aantrekkelijk te maken en houden voor  de (toekomstige) paardensporter en toeschouwer.  Een brug slaan tussen de paardensporter en de KNHS is een goed begin. Daarnaast is het een uitdaging voor mij en het forum om al onze ideeën en die van de paardensporter om te zetten tot mooie initiatieven, om zo onze sport nog mooier te maken. Als forumlid dressuur wil ik mij inzetten om die brug tussen paardensporter en de KNHS te gaan realiseren en daarmee aan de slag te gaan met het forum. 

e-mail: dressuurforumnb@gmail.com

Springen

Teun van den Broek
Teun van den Broek heeft zich na een succesvolle wedstrijd-carrière in de (inter)nationale springsport, waarin hij verschillende paarden tot op GP-niveau heeft opgeleid, nu compleet toegelegd op het Trainen & Coachen van zowel paard als ruiter.
Verschillende leerlingen bevinden zich in kaders en hebben deelgenomen aan jeugd-EK's. Daarnaast is Teun trainer van het KNHS/PAVO Belofteplan in zowel Brabant als Zeeland en scout voor het KNHS/Rabo talentenplan.

e-mail: forumspringen@knhs.nl